AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işarettir.

Kahve falında başka bir devletin başkanını gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kişinin fena halde yanılacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında zalim devlet başkanı görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanı olmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş devlet başkanını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir