AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski defter görmek

Kahve falında eski defter görmek

Kahve falında eski defter görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, bunun şans olacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski defter gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında eski defter görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında yazılı defter görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çizgili defter görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz deftere imza atmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazılmış defter görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir