AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılı defter görmek

Kahve falında yazılı defter görmek

Kahve falında yazılı defter görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, kişinin şifa bulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yazılı defter gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Kahve falında deftere yazı yazmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında içi yazılı defter görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yazılı defter görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalettir.

Kahve falında yazılmış defter görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz deftere imza atmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında amel defterini görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir