AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılmış defter görmek

Kahve falında yazılmış defter görmek

Kahve falında yazılmış defter görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazılmış defter gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında yazılı defter görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında yazılmış defter görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi yazılı defter görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ana baba dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında deftere yazı yazmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında veresiye defteri görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amel defterini almak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir