AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, rahat bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deftere yazı yazmak rahatının her zaman yerinde olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak dertlerin çözüme kavuşacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak sermayesini riske etmeyeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında deftere isim yazmak yüklü siparişler alacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında içi yazılı defter görmek zor bir döneme gireceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir