AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgili defter görmek

Kahve falında çizgili defter görmek

Kahve falında çizgili defter görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizgili defter gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında çizgili defter görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, imkânsızı başaracağına delalet eder.

Kahve falında gebelik testinde çift çizgi görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında el çizgisi görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek çizgisi görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında kader çizgisi görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ufuk çizgisi görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çizgili kazak görmek kazancınızın artacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir