AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz sandığı görmek

Kahve falında çeyiz sandığı görmek

Kahve falında çeyiz sandığı görmek tövbe etmeden vefata, büyük bir makama geleceğine, sevinç ve mutluluğa, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında çeyiz sandığı gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çeyiz sandık görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sandık görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, dedikodu edeceğine işaret eder.

Kahve falında sandığa girmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir