AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek verimliliğinin artacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz sandık görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandığın içine girmek makamının yükseleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın sandığı görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir