AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandıkta çeyiz görmek

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sırların ortaya çıkmasına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandıkta çeyiz gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz sandık görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak sevinçten adeta havalara uçacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Kahve falında eski sandık görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sandık üstüne oturmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir