AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz sandık görmek

Kahve falında çeyiz sandık görmek

Kahve falında çeyiz sandık görmek bazı kaynakların tükeneceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir çevre edinileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandık gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek güzel huylarını terk edeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandık görmek umutlarını kaybedeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek yeni adımlar atacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık sandık görmek işlerinin ters gideceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta sandık görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir