AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bot giymek

Kahve falında eski bot giymek

Kahve falında eski bot giymek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bot giymek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında eski bot giymek kazançlı işlere girileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında eski bot görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına inanılır.

Kahve falında ayağa bot giymek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker botu giymek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek ekmeğinin azalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bot giymek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına bot giymek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yeni bot giymek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir