AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bot giymek

Kahve falında beyaz bot giymek

Kahve falında beyaz bot giymek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, şansın önünün kesileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bot giymek gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Kahve falında beyaz bot giymek getirisi çok olan işler yapacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bot giydiğini görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bot giymek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker botu giymek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eski bot giymek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret eder.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bot giymek şaşkın olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir