AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bot giymek

Kahve falında yeni bot giymek

Kahve falında yeni bot giymek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bot giymek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bot giymek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir bot almak durulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bot görmek işlerinin açılacağına, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Kahve falında yeni botlar görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bot almak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına bot giymek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bot giymek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir