AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir kapı görmek

Kahve falında eski bir kapı görmek

Kahve falında eski bir kapı görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, işinden uzaklaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Kahve falında eski bir kapı gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında eski bir kapı görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskimiş kapı görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında eski ev kapısı görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında eski kapı görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında eski demir kapı görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kapı açmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kapı kapatmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir