AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kapı görmek

Kahve falında eski kapı görmek

Kahve falında eski kapı görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında eski kapı gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında eski evin kapısını görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kapılar görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında eski ev kapısı görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında eski beyaz kapı görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski demir kapı görmek güzel huylarını terk edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında eski tahta kapı görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında eskimiş kapı görmek ne yapacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir