AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kapı açmak

Kahve falında eski kapı açmak

Kahve falında eski kapı açmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kapı açmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Kahve falında eski kapı açmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında balkon kapısını açmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvardan kapı açmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bir kapı açmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında dış kapıyı açmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kapı açmak fakir fukaraya yardım edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir evin kapısını açmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda kapısı açmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, harama göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir