AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ev kapısı görmek

Kahve falında eski ev kapısı görmek

Kahve falında eski ev kapısı görmek eğer işsizse iş bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ev kapısı gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eski ev kapısı görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski demir kapı görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında eski kapılar görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski evin kapısını görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski beyaz kapı görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski tahta kapı görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Kahve falında eski kapı görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kapı açmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir