Kahve falında annesinin dövdüğünü görmek

Kahve falında annesinin dövdüğünü görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, içinin huzurla dolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin dövdüğünü gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında anneyi dövmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin dövdüğünü görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini dövmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, elindekileri de yitireceğine işaret eder.

Kahve falında baba anneyi dövmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında annenin kızını dövmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir