AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında anne baba dövmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek kimseye borçlanmayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında anne babayı dövmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına inanılır.

Kahve falında baba anneyi dövmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babamı dövmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret eder.

Kahve falında baba kızını dövmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir