AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir devlet adamı görmek

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında eski bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında eski devlet adamı görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı olduğunu görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir