AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamı olduğunu görmek

Kahve falında devlet adamı olduğunu görmek

Kahve falında devlet adamı olduğunu görmek sorunlarının da son bulacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında devlet adamını korumak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski devlet adamı görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamı olmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir