AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir ayakkabı görmek

Kahve falında eski bir ayakkabı görmek

Kahve falında eski bir ayakkabı görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir ayakkabı gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulur.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski beyaz ayakkabı görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni hobiler edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden ayakkabı almak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak aile içindeki huzurun kaçacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir