AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek

Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek

Kahve falında eskimiş ayakkabı görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, huzura kavuşacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskimiş ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda, değişiklik yapmak istirahat etmek kadar iyi olabilir.

Kahve falında eski bir ayakkabı görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında eski bir ayakkabı giymek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek ayakkabı görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok eski ayakkabı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı satmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir