AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabıyı atmak

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok daha mutlu olunacağına, rahat bir döneme girileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, adının yayılacağına delalet eder.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı atmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir