AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski beyaz ayakkabı görmek

Kahve falında eski beyaz ayakkabı görmek

Kahve falında eski beyaz ayakkabı görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Kahve falında eski beyaz ayakkabı görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, masumluğunu ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı satın almak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski ayakkabı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine yorulur.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında çok eski ayakkabı görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı atmak aşama kaydedeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir