AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaş görmek

Kahve falında eski bir arkadaş görmek

Kahve falında eski bir arkadaş görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eski bir arkadaş gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kişinin geri planda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir