AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşına sarılmak

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, ticaretinin de hızlanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında eski bir arkadaşla sarılmak aksiliklerin aşılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla sarılmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak istenen her şeye sahip olunacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak şansın ve kısmetin de açık olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarına sarılmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir