AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak

Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak

Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, şöhretli biri olunacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak gördüyseniz:

  • Belli planın içinde sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olsanız da, anlaşmalar veya uzlaşmalar için yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski arkadaşlarla buluşmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle buluşmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle buluşmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla buluşmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşla buluşmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşla buluşmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızla buluşmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği biriyle buluşmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir