AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yanlış yollardan döneceğine, hayır duaları alınacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak durumun değişmesine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak hoş muhabbette olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın eski sevgilisini görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir