AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşı dövmek

Kahve falında eski arkadaşı dövmek

Kahve falında eski arkadaşı dövmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek huzurlu hissedileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisini dövmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini dövmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşini dövmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili dövmek parasının ve malının artacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir