AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Kahve falında eski arkadaşını hamile görmek süzüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin hamile olduğunu görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi hamile görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir