AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iş hayatının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak evlatlarından memnun olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesini görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir