AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, sorunların biteceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sınıf arkadaşları gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında eski erkek sınıf arkadaşını görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek dileklerin yerine geleceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı sınıfta olmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sınıfı görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı sınıfta olduğunu görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sınıf öğretmenini görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sınıf görmek bol hayır duası alınacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir