AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski beşik görmek

Kahve falında eski beşik görmek

Kahve falında eski beşik görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski beşik gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında eski beşik görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında bebek ve beşik görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir beşik görmek çok yıpranacağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık beşik görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı beşik görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında içi boş beşik görmek mevki kaybına uğrayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beşikte sallanmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir