AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşikte sallanmak

Kahve falında beşikte sallanmak

Kahve falında beşikte sallanmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, borçların artacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, düşmanların barışacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşikte sallanmak gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında sallanan beşik görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına delalettir.

Kahve falında beşikte sallanmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz beşik görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş beşik sallamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına işarettir.

Kahve falında turuncu beşik görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahtadan beşik görmek ister istemez çok üzüleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta beşik görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir