AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşiğin sallandığını görmek

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşiğin sallandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor veya keyifli planlar yapıyorsunuz.

Kahve falında sallanan beşik görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında beşikte sallanmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek beşiği satın almak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine işarettir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek esenliğe kavuşacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında beşiğin yandığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşik yapmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beşik kertmesi görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir