AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ve beşik görmek

Kahve falında bebek ve beşik görmek

Kahve falında bebek ve beşik görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek ve beşik gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında bebek beşiği görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek beşiği görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek kişinin başarılarının artacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalettir.

Kahve falında beşikte erkek bebek görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi bebek beşiği görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği satın almak aradığı aşkı bulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir