AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bavul görmek

Kahve falında eski bavul görmek

Kahve falında eski bavul görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, nefsine uyacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında eski bavul gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski bavul görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulla yürümek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında açık bavul görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birini bavulla görmek kem gözlere geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bavul unutmak elinin döneceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavul satın almak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bavul kaybetmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta bavul görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir