AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta bavul görmek

Kahve falında çanta bavul görmek

Kahve falında çanta bavul görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta bavul gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çanta bavul görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına alamet eder.

Kahve falında sarı bavul görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine inanılır.

Kahve falında çok bavul görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla bavul görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında bavulunu kaybettiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu bavul görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bavulu unutmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıda bavul görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir