AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bavulla görmek

Kahve falında birini bavulla görmek

Kahve falında birini bavulla görmek hayallerinin suya düşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında birini bavulla gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında bavul dolusu para görmek daima afiyette olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında bavulu çalınmak kavgaların büyüyeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında bavulu unutmak aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bavulla arabaya binmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bavul görmek haksızlıklara uğranılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bavul görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir