AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavul satın almak

Kahve falında bavul satın almak

Kahve falında bavul satın almak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bavul satın almak gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında bavul satın almak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavulda para görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş bavul görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bavul açmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında siyah bavul görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine yorulur.

Kahve falında bavulunu kaybettiğini görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi bavul görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir