AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavul unutmak

Kahve falında bavul unutmak

Kahve falında bavul unutmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yepyeni biri haline geleceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında bavul unutmak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında otobüste bavul unutmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında trende bavul unutmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bavul unutmak huzur içinde yatacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulu unutmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bavulunu görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bavulu kaybetmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk bavul görmek bir sebeple çok üzüleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine yorulur.

Kahve falında bavula kıyafet koymak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir