AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayna görmek

Kahve falında eski ayna görmek

Kahve falında eski ayna görmek rütbe edineceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, tüm özlemini gidereceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayna gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında eski ayna görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynalar görmek eğlenceli günler geçireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aynanın arkasını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında ayna parçaları görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Kahve falında aynada diş görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işarettir.

Kahve falında birine ayna tutmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine aynada bakmak rahat yüzü göreceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir