AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın arkasını görmek

Kahve falında aynanın arkasını görmek

Kahve falında aynanın arkasını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, maddi imkânlarının artacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, nice noksanlık içinde olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında aynanın arkasını gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Kahve falında aynanın arkasını görmek aksiliklerin son bulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadasınla küsmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün arkasından fatiha okumak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında birinin arkasını dönüp gittiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadasinla tartismak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında arkasını dönüp yatmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi arkası dönük görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir