AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna parçaları görmek

Kahve falında ayna parçaları görmek

Kahve falında ayna parçaları görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bunun da geleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hedeflerini tutturacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, zor durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında ayna parçaları gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında ayna parçaları görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna parçası görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin parçalandığını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında cam parçaları görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metal parçası görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birini parçalara ayırmak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek bahtının da çok parlak olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir