AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada diş görmek

Kahve falında aynada diş görmek

Kahve falında aynada diş görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, işlerin yoluna gideceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına inanılır.

Kahve falında aynada diş gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında aynada diş görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında aynada dişlere bakmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında aynada dişlerini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında aynada insan görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yeni mallara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini aynada görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında aynada sırtını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir