AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine aynada bakmak

Kahve falında kendine aynada bakmak

Kahve falında kendine aynada bakmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendine aynada bakmak gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynaya bakmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında boy aynasına bakmak kazancın sürekli artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak ana baba duası alınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada gözüne bakmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçına bakmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir