AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabını görmek

Kahve falında eski ayakkabını görmek

Kahve falında eski ayakkabını görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sıkıntılarını aşacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ayakkabını gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek maddi veya manevi destek sizi şaşırtabilir.

Kahve falında eskimiş ayakkabı giymek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eski ayakkabı kaybetmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kurtuluşu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak gelişmelerin olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek torunlarına dahi yeteceğine, yeni ev eşyaları alınacağına delalettir.

Kahve falında eski bir ayakkabı görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir