AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak endişelerin son bulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek zor zamanların biteceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek en doğru şekilde öğreneceğine, çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir