AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabı atmak

Kahve falında eski ayakkabı atmak

Kahve falında eski ayakkabı atmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işarettir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak hayallerin gerçekleşeceğine, alım gücünün artmasına işarettir.

Kahve falında eski ayakkabı atmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çok daha iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski ayakkabıları atmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak çok büyük adımlar atılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir